shqip | english_
AKADEMIA E TRAJNIMIT  
       
 
Me krenari ju njoftojmë se duke filluar nga 10 Nëntor 2006 , ndërmarrja jonë do të hapë Akademinë e Trajnimit për stafin e pastrimit.

Akademia e trajnimit ndodhet në Prishtinë dhe është e pajisur me mjetet e nevojshme për kryerjen e punëve të trajnimit. Arsyeja pse kemi vendosur që të hapim këtë Qendër Trajnimi është për të trajnuar stafin e pastrimit i cili punon për ndërmarrjen tonë në të gjitha aktivitetet e pastrimit sikurse si dhe për trajnimin e kandidatëve tjerë të interesuar. Të gjitha njohuritë e marra gjatë trajnimit do të akreditohen me Certifikatën 1 dhe 2 të “UNI-PROJECT Akademia e Trajnimit” e cila është ekuivalente me BICS (British Institute of Cleaning Science) Niveli 1 dhe 2 .

Hapësira në të cilën zhvillohet trajnimi është e poashtu e çertifikuar për të zhvilluar trajnimet e akredituara nga BICS.

I gjithë trajnimi i cili zhvillohet në Qendrën për Trajnim përfshinë edhe trajnimet shtëse ‘në vendin e punës” të cilat organizohen nga mbikëqyrësit e pastrimit të ndërtesave përkatëse.

Mbi të gjitha, trajnimi luan rol të rëndësishem në perfornancën e punëtorit gjatë kryerjes së, punëve të përditshme duke luajtur poashtu rol të pazëvendësueshëm në formimin dhe motivimin e stafit profesional.

Ne besojmë që individët e trajnuar mir ë kan ë produktivitet më të lartë Ata vlerësohen dhe kompensohen në mënyr ë adekuatë për kontributin e tyre në UNI-PROJECT.
 
  Shërbimi për Qytetarë  
     
 

 
 

 

 
  UNI PROJECT sapo ka lansuar shërbimin e ri në treg, i cili është "Shërbimi për Qytetarë". UNI-PROJECT do të angazhohet që nëpërmjet këtij shërbimi ti ofroj qytetarëve të Prishtinës shërbime të ndryshme teknike.

Ky shërbim vjen si rezultat i kërkesave të mëdha të qytetarëve për zgjidhjen e problemeve teknike në shtëpitë e tyre.

 
     
 

©2006 UNI PROJECT, +381 38 54 55 92, info@uniproject.org
Të Gjitha të Drejtat e Rezervuara