shqip | english_
 

PROJEKTIME  
       
 

Ndërmarrja jonë ofron shërbimet e projektimit dhe mbikëqyrjes profesionale të punëve ndërtimore të objekteve me ndërtim të ulet dhe të lartë. Në kuadër të ndërmarrjes sonë punojnë arkitekte, inxhinierë të elektroteknikë s dhe makinerisë, të cilët kanë përvojë të gjate në punë të lëmive përkatëse.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


©2006 UNI PROJECT, +381 38 54 55 92, info@uniproject.org
Të Gjitha të Drejtat e Rezervuara