shqip | english_
PËR SHOQËRINË  
       
 

...under construction

 
  Kopshti Arab  
     
 

 
 

 

 
 

UNI PROJECT ka sponsorizuar punën e ngjyrosjes së kopshtit të fëmijëve në Bregun e Diellit, Prishtinë. Projekti është kryer gjatë muajit Shkurt 2006, ka zgjatur 2 javë, dhe është kryer për qëllim të përmirësimit të kushteve për më të vegjlit tanë

 
     

  

 

 

 

 

 

 


©2006 UNI PROJECT, +381 38 54 55 92, info@uniproject.org
Të Gjitha të Drejtat e Rezervuara